DOLAR 34,2394 0.06%
EURO 37,0187 -0.01%
ALTIN 3.021,390,99
BITCOIN %
İzmir
22°

AÇIK

05:52

İMSAK'A KALAN SÜRE

İzmir’de evinde ölü bulunan kadının katili 10 yıllık arkadaşı çıktı.
58 okunma

İzmir’de evinde ölü bulunan kadının katili 10 yıllık arkadaşı çıktı.

İzmir Dumlupınar Mahallesi'nde evinde ölü bulunan kadının katili 10 yıllık arkadaşı çıktı.

ABONE OL
Ekim 19, 2024 19:36
İzmir’de evinde ölü bulunan kadının katili 10 yıllık arkadaşı çıktı.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İzmir’in Buca ilçesinde bir kadının evinde ölü bulunmasıyla ilgili gözaltına alınan kadın şüpheli, tutuklandı.

 

Dumlupınar Mahallesi 89 Sokak üzerindeki bir apartmanın 3’üncü katında oturan Fidan Çakır’dan bir süredir haber alamayan yakınları, durumu polise bildirdi. Dün çilingir yardımıyla eve giren polis, Fidan Çakır’ın cansız bedeni ile karşılaştı. İlk incelemede, boyun bölgesinden kesici aletle aldığı darbeler sonucu hayatını kaybettiği belirlenen Çakır’ın ölümüyle ilgili çalışma başlatıldı.

Dumlupınar Mahallesi‘nde Fidan Çakır’ın (28) ölü bulunmasıyla ilgili çalışma başlatan polis, olayın 11 Ekim’de meydana geldiğini, Çakır’ın boyun bölgesinden aldığı bıçak darbeleri sonucunda hayatını kaybettiğini belirledi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği, Suç Analiz Büro Amirliği ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphelinin Çakır’ın arkadaşı D.E. (31) olduğunu tespit etti.

Olayın ardından önce Muğla‘ya ardından İstanbul‘a gittiği belirlenen şüpheli kadın, İstanbul’da kaldığı otel odasında yakalandı.

İzmir‘e getirilen D.E’nin ifadesinde, Çakır ile evde alkol aldıklarını, daha sonra aralarında kavga çıktığını, kendisini öldürüceğini düşündüğü için olayı gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi.

D.E. işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

D.E’nin Muğla’ya korsan taksiyle gittiğini tespit eden polis, korsan taksicilik yapan kişiye de 64 bin lira idari para cezası uyguladı, araç trafikten men edildi.

 

Ne olmuştu ?

Dumlupınar Mahallesi 89 Sokak’taki bir apartmanda ikamet eden Fidan Çakır’dan haber alamayan yakınları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi‘ne bildirmiş, eve gelen ekipler vücudunda kesi izleri bulunan Çakır’ın hayatını kaybettiğini belirlemişti.

Güncel İzmir Gazetesi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.